2023-as Electrosub

A Lurdy Házban 2023. október 11-12. között megrendezett Electrosub Konferencia és Kiállítás nagy sikerrel zárta kapuit.

Az esemény 2021-ben kiterjesztve profilját az elektronika, elektrotechnika mellett bemutatkozási lehetőséget kínál, a robottechnika, automatizálás, IoT, AI, a digitalizáció számára is. A profilfrissítés valós igényekre épült és kedvező fogadtatásra talált, visszaigazítást nyert mind a kiállítók, mind a látogatók körében.

A konferencia előadások témái és kiállítók termék palettája felvonultatott minden célzott és kiemelt témakört.

Az eseményen 5 országból 43 kiállító mutatkozott be, a kiállítók az innovatív iparágakat képviseltek. A közel 1000 szakmai látogató az eseményen többek között találkozhatott a legnagyobb elektronikai disztribútorokkal, a robotika és logisztika, valamint automatizálás szolgáltatásaival, termékeivel.

A konferencián két nap alatt összesen 25 előadás és 6 panelbeszélgetés hangzott el.

Szó volt többek között a KKV-k versenyképességét elősegítő témákról (problémákról és megoldásokról), valamint olyan case study-k is bemutatkoztak, amelyet minden gyártó vállalat beépíthet a saját működésébe. A konferencia programban a szakmai előadásokon túl két EU-s konzorcium, a Data-EDIH és a DitalTech-EDIH is közreműködött, amely szervezeteket kifejezetten a digitalizáció népszerűsítése érdekében hoztak létre.

Az Enterprise Europe Network egyik magyarországi partnere, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara és az Electrosub szervezésében az eseményhez nemzetközi B2B találkozó is kapcsolódott, amelyhez mintegy 60 vállalat és 70 résztvevő csatlakozott.

Az Electrosub célkitűzésé, hogy üzleti, szakmai fórumot kínáljon az innovatív technológiák bemutatkozásához, segítse a digitalizáció terjesztését, platformot nyújtson a piaci szereplők, a kereslet-kínálat, találkozásához.

Az 2023-as esemény sikerére alapozva, a kiállítói visszajelzésekre reflektálva, valamint az érintett iparágak gyors fejlődését tekintve az Electrosub a kétéves rendezésről évesre vált.

A legközelebbi esemény: 2024.október 9-10-én kerül megrendezésre.

2021-es Electrosub

2019-es Electrosub

2017-es Electrosub