Az ELECTROSUB az elektronika ipar és az Ipar 4.0 technológiát és megoldásokat kínáló iparágak koncentrált üzleti és szakmai fóruma.

Az ELECTROSUB, reagálva a piac kihívásaira, 2021-től kibővítette tematikáját, a digitális transzformáció, a mesterséges intelligencia, az IoT, Ipar 4.0 technológiák és szolgáltatások bemutatásával, ami a kiállítói oldalon és a konferencia programban egyaránt megjelenik.

A rendezvény megszólítja mindazon cégeket, intézményeket, szervezeteket, amelyek ezen iparágak műszaki megoldásokon alapuló termékeinek és szolgáltatásainak előállításában érdekeltek, akár tervezőként, kutatóként, fejlesztőként, gyártóként, szolgáltatóként, oktatóként, kereskedőként, vagy bármi más módon, függetlenül a termékek végső felhasználási területétől.
A rendezvény az Ipar 4.0 jegyében zajlik.

Az esemény látogatói célcsoportját mérnökök, műszaki és gazdasági szakemberek, kereskedők, cégvezetők, üzletembereket, szakpolitikusokat, diákok, oktatók alkotják, mindazon szakemberek, akik hatékony megoldásokat, újdonságokat keresnek gyártásukhoz, működésükhöz, fejlesztéseikhez.
A rendezvényen a szponzorok, kiállítók, látogatók, konferencia résztvevők, egy fedél alatt, koncentráltan, kilépve a virtuális világból, szemtől szembe, szakmai megbeszéléseket, üzleti tárgyalásokat folytatnak, új ismereteket szereznek, élő, személyes kontaktusokon keresztül bővítik üzleti és szakmai kapcsolataikat.

Az ELECTROSUB két fő pillére, a konferencia és kiállítás, szoros szimbiózisban kapcsolódik egymáshoz. A konferencia előadásai a kiállításon bemutatott termékekről, szolgáltatásokról, megoldásokról szólnak. Az előadók sorát neves hazai és külföldi szakemberek alkotják.

A részvétel szponzorként vagy kiállítóként lehetséges.
A szponzorok, kiemelt megjelenítésben és promócióban részesülnek, továbbá előadási lehetőséget kapnak a konferencián. A szponzorok egyben kiállítók is.

A megjelenés egyszerű és költséghatékony. A szervezők kedvező csomagajánlatokat kínálnak, aminek segítségével a résztvevők a külcsín helyett a belbecsre, megjelenésük tartalmi vonatkozásaira és potenciális partnereik kezelésre koncentrálhatnak. A korábbi három Electrosub-on valamennyi szponzor és kiállító ezzel a kedvező konstrukcióval élt és vett részt a rendezvényen.

A konferenciát és a kiállítást szakmai kísérő események egészítik ki.

Az eseményen kötelező regisztráció működik.

Az Electrosub sikeres rendezésének alapja, hogy professzionális szervezőcsapata folyamatosan követi a piaci változásokat, a kiállítói és látogatói célcsoportok üzleti, szakmai igényeit. Az esemény koncepcióját, tematikáját, programját ehhez igazítja.

További információra van szüksége az Electrosubbal kapcsolatban?

Amennyiben szponzorként, kiállítóként vagy látogatóként van kérdése a 2023-as Electrosub kiállítással kapcsolatban, az alábbi gombra kattintva küldheti el kérdését, igényét, észrevételét!
Érdeklődöm