Az ELECTROSUB az Ipar 4.0 technológiák és megoldások koncentrált üzleti és szakmai fóruma.

ELEKTRONIKA – DIGITÁLIS TRANSZFORMÁCIÓ – ROBOTECHNIKA – ELEKTROTECHNIKA – AUTOMATIZÁLÁS

Az ELECTROSUB szponzori/kiállítói célcsoportját azon cégek, intézmények, szervezetek képezik, amelyek ezen iparágak műszaki megoldásokon alapuló termékeinek és szolgáltatásainak előállításában érdekeltek, akár tervezőként, kutatóként, fejlesztőként, gyártóként, szolgáltatóként, oktatóként, kereskedőkén vagy bármi más módon.

Az ELECTROSUB látogatói célcsoportját mérnökök, műszaki és gazdasági szakemberek, kereskedők, cégvezetők, üzletembereket, szakpolitikusokat, diákok, oktatók alkotják, mindazon szakemberek, akik hatékony, innovatív megoldásokat keresnek munkájukhoz, gyártásukhoz, működésükhöz, fejlesztéseikhez.

Az ELECTROSUB két fő pillére, a konferencia és kiállítás, szoros szimbiózisban kapcsolódik egymáshoz.

A részvétel szponzorként vagy kiállítóként lehetséges.
A szponzorok, aktív részesei a konferenciának, kiemelt megjelenítésben és promócióban részesülnek. A szponzorok egyben kiállítók is.

A megjelenés egyszerű és költséghatékony. 

  • Kedvező csomagajánlatok, amik megkönnyítik a részvételi előkészületeket, kiszűrik a standok közti rivalizálást. A részvevők megjelenésük tartalmi vonatkozásaira koncentrálhatnak. Ezen előnyök megőrzése érdekében a megjelenés ebben a formában lehetséges.
  • 2 napos nyitvatartás

Az idő pénz!  Az üzleti élet trendjéhez igazodva a 3 napos nyitvatartás 2 naposra vált.

A látogatottság koncentráltabb, a standok üzemelési költségei csökkennek.

A konferenciát és a kiállítást szakmai kísérő események egészítik ki.

Az eseményen kötelező regisztráció működik.

Az Electrosub sikeres rendezésének alapja, hogy professzionális szervezőcsapata folyamatosan követi a piaci változásokat, a kiállítói és látogatói célcsoportok üzleti, szakmai igényeit. Az esemény koncepcióját, tematikáját, programját ehhez igazítja, ez tükröződik az ELECTROSUB 2023 rendezvény meghirdetésében is.

REGISZTRÁLJOM MOST DÍJMENTESEN ÉS VEGYEN RÉSZT A KIÁLLÍTÁSON, VALAMINT A KONFERENCIÁN EGYARÁNT!