ELEKTRONIKA – DIGITÁLIS TRANSZFORMÁCIÓ – ROBOTTECHNIKA – ELEKTROTECHNIKA – AUTOMATIZÁLÁS

Az ELECTROSUB szponzori/kiállítói célcsoportját azon cégek, intézmények, szervezetek képezik, amelyek ezen iparágak műszaki megoldásokon alapuló termékeinek és szolgáltatásainak előállításában érdekeltek, akár tervezőként, kutatóként, fejlesztőként, gyártóként, szolgáltatóként, oktatóként, kereskedőkén vagy bármi más módon

A részvétel szponzorként vagy kiállítóként lehetséges.
A szponzorok, aktív részesei a konferenciának, kiemelt megjelenítésben és promócióban részesülnek.

SZPONZORKÉNT

A szponzorok kiemelt státusszal rendelkeznek, megkülönböztető figyelem irányul feléjük.

Szintek: gyémánt, arany, ezüst, bronz, valamint támogató.

Szponzorációban megjelenik a gyémánt szponzori kategória, ami a nagyméretű stand (20 m2) és egyben több előadás lehetőségét kínálja. Az arany szponzorok – ugyanazért a díjért – választhatnak a nagyobb stand és egy előadás vagy a kisebb stand és több előadás lehetősége között.

A szponzorcsomagok üzleti, szakmai és PR szempontból egyaránt hasznos szolgáltatásokat kínálnak, többek között a konferencián történő előadás lehetőségét, kulcsrakész kiállítási standot, hirdetést a katalógusban stb.

A szponzorok egyben kiállítók is.

KIÁLLÍTÓKÉNT

A kiállítói csomagok tartalmazzák a helydíjat és az egységstand díját is, a megrendelt méretben.

A kkv-k részvételének elősegítésére, valamint mindazoknak, akik profilja nem kíván klasszikus kiállítási standot vagy akik csak éppen szeretnének megtapasztalni az Electrosub nyújtotta előnyöket, bevezetjük a gazdaságos Eco-standot.

CSOMAGAJÁNLAT

Az Electrosub koncepciójának egyik sikeres elemét képezik a csomagajánlatok. Az elmúlt 3 alkalommal valamennyi szponzor és kiállítók ezt a formát választotta, ami a koncepció egyértelmű pozitív visszaigazolása, elsősorban a tartalmi vonatkozásokat helyezi előtérbe. Ezen előnyök megőrzése érdekében a megjelenés lehetőségét a továbbiakban csak ebben a formában hirdetjük meg.

A csomagár magába foglalja a helydíjat, az egységstand díját (lásd jelentkezési lap)

Egységstand

EGYSÉGSTAND tartalma: szőnyegezés, 2,5m magas Octanorm fehér elválasztó fal, 1m2 zárható raktár 30 cm magas 3m-ig kiemelt szürke fríz, 1db világítódoboz cégfelirattal, szigetek sarkán dekorációs sárga pillér elem, 1 db hármas elosztó, 4,5 m2-enként 1db 30W-os LED Spot (2250 Lm), 1 db zárható Octanorm információs pult fekete oldalakkal frontján a kiállítói logóval, 1 asztal, 4 db szék, 3 db raktárpolc, 1 db fogas és szemetes. (18 m2-től 2 db tárgyaló szett és 2 m2 raktár)

ECO-stand

ECO-STAND tartalma: szőnyegezés, 1fm 3m magas Octanorm fehér hátfal, 1 db hármas elosztó a falnál, 1 db karos lámpa, 1 db zárható Octanorm információs pult fekete oldalakkal a frontján céglogó, 1 db Octanorm tárló a falnál, 1 db asztal, 4 db szék, sárga alapon fekete cégfelirat.

További szolgáltatások: pl. grafika, vitrin, TV, kiegészítő installációs elemek stb. igényelhetők.

Amennyiben szponzorként, kiállítóként vagy látogatóként további információra van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

    Kérjük válasszon:

    Mediapartnereink:

    REGISZTRÁLJOM MOST DÍJMENTESEN ÉS VEGYEN RÉSZT A KIÁLLÍTÁSON, VALAMINT A KONFERENCIÁN EGYARÁNT!