ELEKTRONIKA – ELEKTROTECHNIKA – ROBOTTECHNIKA – AUTOMATIZÁLÁS – DIGITÁLIS TRANSZFORMÁCIÓ – AI, IoT

Az ELECTROSUB szponzori/kiállítói célcsoportját azon cégek, intézmények, szervezetek képezik, amelyek az innovatív iparágak műszaki megoldásokon alapuló termékeinek és szolgáltatásainak előállításában érdekeltek, akár tervezőként, kutatóként, fejlesztőként, gyártóként, szolgáltatóként, oktatóként, kereskedőkén vagy bármi más módon

A részvétel szponzorként vagy kiállítóként lehetséges.
A szponzorok egyben kiállítók is!

SZPONZORKÉNT

A szponzorok, aktív részesei a konferenciának, kiemelt megjelenítésben és promócióban részesülnek.

Szintek: arany, ezüst, bronz, valamint támogató.

A szponzorcsomagok üzleti, szakmai és PR szempontból egyaránt hasznos szolgáltatásokat kínálnak, többek között a konferencián történő előadás lehetőségét, kulcsrakész kiállítási standot, hirdetést a katalógusban stb.

KIÁLLÍTÓKÉNT

A kiállítási részvételt a csomagajánlatok segítik, amelyek tartalmazzák a helydíjat és az egységstand díját az igényelt méretben.

A csomagajánlatok. az Electrosub koncepciójának egyik sikeres elemét képezik. Az elmúlt 4 alkalommal valamennyi szponzor és kiállítók ezt a formát választotta, ami egyértelmű pozitív visszaigazolást jelent.

A koncepció lényege, hogy egyszerűvé és költséghatékonnyá teszi a részvételt. A kiállítók/szponzorok a stand tartalmi vonatkozásaira, partnereik megszólítására tudnak időt és energiát fordítani a standok fizikai megjelenítése helyett. Ezen előnyök megőrzése érdekében a megjelenés lehetőségét a továbbiakban csak ebben a formában hirdetjük meg.

Kétféle egységstand típus van: az ECO stand (egységesen 6 m2) és az Egységstand (9 m2-től elérhető)

Az ECO standot 2023-ban vezettük be azzal a céllal, hogy segítsük a kkv-k, valamint mindazok részvételét, akik profilja nem kíván klasszikus kiállítási standot vagy akik csak éppen szeretnének megtapasztalni az Electrosub nyújtotta előnyöket. A kezdeményezés sikeres volt, az ECO standot 2024-re is meghirdetjük.

Amennyiben szponzorként, kiállítóként vagy látogatóként további információra van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

    Kérjük válasszon:

    Mediapartnereink:

    REGISZTRÁLJOM MOST DÍJMENTESEN ÉS VEGYEN RÉSZT A KIÁLLÍTÁSON, VALAMINT A KONFERENCIÁN EGYARÁNT!