ELEKTRONIKA – DIGITÁLIS TRANSZFORMÁCIÓ – ROBOTECHNIKA – ELEKTROTECHNIKA – AUTOMATIZÁLÁS

Az ELECTROSUB szponzori/kiállítói célcsoportját azon cégek, intézmények, szervezetek képezik, amelyek ezen iparágak műszaki megoldásokon alapuló termékeinek és szolgáltatásainak előállításában érdekeltek, akár tervezőként, kutatóként, fejlesztőként, gyártóként, szolgáltatóként, oktatóként, kereskedőkén vagy bármi más módon

Jelentkezési lap

A részvétel szponzorként vagy kiállítóként lehetséges.
A szponzorok, aktív részesei a konferenciának, kiemelt megjelenítésben és promócióban részesülnek.

SZPONZORKÉNT

A szponzorok kiemelt státusszal rendelkeznek, megkülönböztető figyelem irányul feléjük.

Szintek: gyémánt, arany, ezüst, bronz, valamint támogató.

Szponzorációban megjelenik a gyémánt szponzori kategória, ami a nagyméretű stand (20 m2) és egyben több előadás lehetőségét kínálja. Az arany szponzorok – ugyanazért a díjért – választhatnak a nagyobb stand és egy előadás vagy a kisebb stand és több előadás lehetősége között.

A szponzorcsomagok üzleti, szakmai és PR szempontból egyaránt hasznos szolgáltatásokat kínálnak, többek között a konferencián történő előadás lehetőségét, kulcsrakész kiállítási standot, hirdetést a katalógusban stb.

A szponzorok egyben kiállítók is.

Szponzor csomagok

KIÁLLÍTÓKÉNT

A kiállítói csomagok tartalmazzák a helydíjat és az egységstand díját is, a megrendelt méretben.

A kkv-k részvételének elősegítésére, valamint mindazoknak, akik profilja nem kíván klasszikus kiállítási standot vagy akik csak éppen szeretnének megtapasztalni az Electrosub nyújtotta előnyöket, bevezetjük a gazdaságos Eco-standot.

CSOMAGAJÁNLAT

Az Electrosub koncepciójának egyik sikeres elemét képezik a csomagajánlatok. Az elmúlt 3 alkalommal valamennyi szponzor és kiállítók ezt a formát választotta, ami a koncepció egyértelmű pozitív visszaigazolása, elsősorban a tartalmi vonatkozásokat helyezi előtérbe. Ezen előnyök megőrzése érdekében a megjelenés lehetőségét a továbbiakban csak ebben a formában hirdetjük meg.

A csomagár magába foglalja a helydíjat, az egységstand díját (lásd jelentkezési lap)

Egységstand

EGYSÉGSTAND tartalma: szőnyegezés, 2,5m magas Octanorm fehér elválasztó fal, 1m2 zárható raktár 30 cm magas 3m-ig kiemelt szürke fríz, 1db világítódoboz cégfelirattal, szigetek sarkán dekorációs sárga pillér elem, 1 db hármas elosztó, 4,5 m2-enként 1db 30W-os LED Spot (2250 Lm), 1 db zárható Octanorm információs pult fekete oldalakkal frontján a kiállítói logóval, 1 asztal, 4 db szék, 3 db raktárpolc, 1 db fogas és szemetes. (18 m2-től 2 db tárgyaló szett és 2 m2 raktár)

ECO-stand

ECO-STAND tartalma: szőnyegezés, 1fm 3m magas Octanorm fehér hátfal, 1 db hármas elosztó a falnál, 1 db karos lámpa, 1 db zárható Octanorm információs pult fekete oldalakkal a frontján céglogó, 1 db Octanorm tárló a falnál, 1 db asztal, 4 db szék, sárga alapon fekete cégfelirat.

További szolgáltatások: pl. grafika, vitrin, TV, kiegészítő installációs elemek stb. igényelhetők.

Amennyiben szponzorként, kiállítóként vagy látogatóként további információra van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

    Kérjük válasszon:

    Mediapartnereink:

    További információra van szüksége az Electrosubbal kapcsolatban?

    Amennyiben szponzorként, kiállítóként vagy látogatóként van kérdése a 2023-as Electrosub kiállítással kapcsolatban, az alábbi gombra kattintva küldheti el kérdését, igényét, észrevételét!
    Érdeklődöm