ELEKTRONIKA – ELEKTROTECHNIKA – ROBOTTECHNIKA – AUTOMATIZÁLÁS – DIGITÁLIS TRANSZFORMÁCIÓ – AI, IoT

Az ELECTROSUB szponzori/kiállítói célcsoportját azon cégek, intézmények, szervezetek képezik, amelyek az innovatív iparágak műszaki megoldásokon alapuló termékeinek és szolgáltatásainak előállításában érdekeltek, akár tervezőként, kutatóként, fejlesztőként, gyártóként, szolgáltatóként, oktatóként, kereskedőkén vagy bármi más módon

A részvétel szponzorként vagy kiállítóként lehetséges.
A szponzorok egyben kiállítók is!

SZPONZORKÉNT

A szponzorok, aktív részesei a konferenciának, kiemelt megjelenítésben és promócióban részesülnek.

Szintek: arany, ezüst, bronz, valamint támogató.

A szponzorcsomagok üzleti, szakmai és PR szempontból egyaránt hasznos szolgáltatásokat kínálnak, többek között a konferencián történő előadás lehetőségét, kulcsrakész kiállítási standot, hirdetést a katalógusban stb.

KIÁLLÍTÓKÉNT

A kiállítási részvételt a csomagajánlatok segítik, amelyek tartalmazzák a helydíjat és az egységstand díját az igényelt méretben.

A csomagajánlatok. az Electrosub koncepciójának egyik sikeres elemét képezik. Az elmúlt 4 alkalommal valamennyi szponzor és kiállítók ezt a formát választotta, ami egyértelmű pozitív visszaigazolást jelent.

A koncepció lényege, hogy egyszerűvé és költséghatékonnyá teszi a részvételt. A kiállítók/szponzorok a stand tartalmi vonatkozásaira, partnereik megszólítására tudnak időt és energiát fordítani a standok fizikai megjelenítése helyett. Ezen előnyök megőrzése érdekében a megjelenés lehetőségét a továbbiakban csak ebben a formában hirdetjük meg.

Kétféle egységstand típus van: az ECO stand (egységesen 6 m2) és az Egységstand (9 m2-től elérhető)

Az ECO standot 2023-ban vezettük be azzal a céllal, hogy segítsük a kkv-k, valamint mindazok részvételét, akik profilja nem kíván klasszikus kiállítási standot vagy akik csak éppen szeretnének megtapasztalni az Electrosub nyújtotta előnyöket. A kezdeményezés sikeres volt, az ECO standot 2024-re is meghirdetjük.

CSOMAGAJÁNLAT

Az Electrosub koncepciójának egyik sikeres elemét képezik a csomagajánlatok. Az elmúlt 3 alkalommal valamennyi szponzor és kiállítók ezt a formát választotta, ami a koncepció egyértelmű pozitív visszaigazolása, elsősorban a tartalmi vonatkozásokat helyezi előtérbe. Ezen előnyök megőrzése érdekében a megjelenés lehetőségét a továbbiakban csak ebben a formában hirdetjük meg.

A csomagár magába foglalja a helydíjat, az egységstand díját (lásd jelentkezési lap)

EGYSÉGSTAND tartalma:

szürke szőnyeg szélén fekete-sárga csíkkal, 2,5m magas Octanorm fehér elválasztó fal, 30 cm széles 3m magasan kiemelt fekete fríz sárga csíkkal, 1db világítódoboz fekete cégfelirattal, 1 db hármas elosztó, 4,5 m2-enként 1db 30W-os LED Spot (2250 Lm), 1 db zárható Octanorm információs pult frontján a kiállítói logóval, 1 asztal, 4 db szék, fali fogas és szemetes. (18 m2-től 2 db tárgyaló szett)

ECO-STAND tartalma:

szürke szőnyeg szélen fekete-sárga csíkkal, 1fm 3m magas Octanorm fehér hátfal előtte 50 cm széles tárló, felső részén sárga alapon fekete cégfelirat. 1 db hármas elosztó, 1 db karos lámpa, 1 db zárható Octanorm információs pult a frontján céglogó, 1 db asztal, 4 db szék.

További szolgáltatások: pl. grafika, vitrin, TV, kiegészítő installációs elemek stb. igényelhetők.

Amennyiben szponzorként, kiállítóként vagy látogatóként további információra van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

    Kérjük válasszon:

    Médiatámogatóink

    REGISZTRÁLJOM MOST DÍJMENTESEN ÉS VEGYEN RÉSZT A KIÁLLÍTÁSON, VALAMINT A KONFERENCIÁN EGYARÁNT!