Mi a cég fő tevékenységi köre és milyen szektorokban van jelen?
Fő tevékenységünk az IT- és elektronikai fejlesztésekben, K+F projektekben, valamint innovatív problémamegoldásokban nyilvánul meg. Emellett kül- és beltéri épületvilágítás-vezérlési rendszerek tervezését, kivitelezését vállaljuk.

Milyen termékeket, szolgáltatásokat kínálnak?
Egyedi hardver és szoftver tervezési, fejlesztési szolgáltatást kínálunk, valamint komplex logisztikai szoftverterméket, illetve meteorológiai és agrár műszereket, perisztaltikus adagoló pumpákat értékesítünk, műszaki tanácsadást vállalunk.

Milyen szakterületekről keresnek partnereket, vevőket?
Leginkább a komplex, egyedi elektronikai eszköz vagy műszer fejlesztés területéről.

Van-e újdonság, innováció kínálatukban?
Az ultra kis energia igényű mérő és adatgyűjtő eszközeink, valamint precíziós adagoló perisztaltikus pumpáink újdonságok, valamint a MiniMo logisztikai szoftvertermékünk számos innovatív megoldást tartalmaz a fuvarmenedzsment területén.

Miben különbözik a cég terméke, szolgáltatása a versenytársaktól?
Kiemelt figyelmet fordítunk az általunk fejlesztett eszközök, szoftverek megbízhatóságára, rendkívül rugalmasan és gyorsan kezeljük ügyfeleink változó igényeit.

Milyen  célokat  tűzött ki a cég a jövőre nézve?
Tovább bővíteni a sikeresen lezárt, kihívásokkal teli projektjeink számát. A hazai piac mellett nemzetközi szinten is erősödni és új partnereket, megrendelőket szerezni.