A cég fő tevékenységi köre: Vegyi kereskedelem, gyártási és javítási szektorba forgalmazunk amerikai gyártású egy vagy több komponensű szilikonokat, műgyantákat, forrasztási kellékeket, valamint építőipari ragasztó anyagokat. Emellett cégünk, kanadai és amerikai partnereink közreműködésével, prototípus fejlesztési tevékenységet is vállal az elektronikai szektor részére. 

Elsődlegesen az elektronikai gyártó iparba keresünk partnereket, mint autóipari gyártók vagy más háztartási vagy ipari elektronikai cikkeket gyártó cégek.

Kínálatunk megkülönböztetése az árazás és egyedi igényre szabott termékekre fókuszál. Különböző ragasztó anyagokat tudunk gyártási igényekhez alakítani mint például: ragasztó munkaidő, száradási folyamat (hő vagy idő alapú száradás), ragasztó vagy kitöltő anyagok szilárdsága, kompatibilitása egyéb anyagokkal. Kínálataink között szerepelnek új környezetbarát növényi alapú kenőanyagok. 

Cégünk megkülönböztető tulajdonságai között szerepel az egyéni konzultáció, versenytársaktól különbözően, folyamatos személyes kapcsolattartás, alacsonyabb árazás amit modernizált folyamatokkal és kisebb gyártási költségek által tudunk biztosítani. 

Cégünk fő célja, a manapság egyre kevesebb helyen látott személyes tanácsadás, céglátogatások és partnereink költséghatékony munkafolyamatainak elősegítése. Ahogyan mások is, profit alapú céget üzemeltetünk de a ettől eltekintve elsődleges fontosságúnak tartjuk a szakszerű személyes találkozókat amiben partnereink a megbízhatóságot és egy olyan üzleti kapcsolatot létesíthetnek ahol bármilyen problémával fordulhatnak hozzánk, még akkor is ha az nem a mi szakterületünk, de kapcsolataink megosztásával segítségükre szolgálhatunk.