Mi a cég fő tevékenységi köre és milyen szektorokban van jelen?

Az Innomation Hungary Kft. fő tevékenységi köre az ipari automatizálás, beleértve a PLC programozást, egyedi célgép tervezést és építést, valamint ipari és kollaboratív robot automatizálást.

Jelen vagyunk az ipar szinte összes területén, így képesek vagyunk különféle szektorok igényeit kielégíteni, beleértve, de nem kizárólagosan, az autóipart, az élelmiszeripart, a gyógyszeripart, és az elektronikai ipart.

Milyen termékeket, szolgáltatásokat kínálnak?

Az Innomation Hungary Kft. széleskörű termékeket és szolgáltatásokat kínál az ipari automatizálás és robotika terén, amelyek célja, hogy maximalizálják ügyfeleink hatékonyságát, termelékenységét és versenyképességét. Termékeink és szolgáltatásaink közé tartozik:

Ipari Automatizálás: Integrált automatizálási megoldásokat kínálunk, amelyek magukban foglalják a tervezéstől a telepítésen át a karbantartásig minden szükséges lépést.

PLC Programozás: Személyre szabott programozási megoldásokat fejlesztünk programozható logikai vezérlők (PLC) számára, hogy pontosan megfeleljenek az ügyfelek specifikus gyártási és folyamatirányítási igényeinek.

Egyedi Célgépek Tervezése és Építése: Egyedi gépek és berendezések tervezésével és gyártásával foglalkozunk, amelyek pontosan az ügyfelek egyedi termelési követelményeire szabottak.

Robot Automatizálás: Ipari és kollaboratív robotikai megoldásokat kínálunk, beleértve az általunk forgalmazott robotok programozását, telepítését és integrációját, hogy javítsuk a gyártási folyamatok hatékonyságát és rugalmasságát.

Tanácsadás és Projektmenedzsment: Szakértői tanácsadást és projektmenedzsment szolgáltatásokat nyújtunk, segítve ügyfeleinket a technológiai megoldások kiválasztásában és implementálásában, valamint a folyamatok optimalizálásában.

Pénzügyi, Termelési és Projekt Kontrolling: Egy komplex vezetői eszközt kínálunk, amely integrált pénzügyi, termelési és projekt kontrolling funkciókat biztosít.

Karbantartás és Támogatás: Folyamatos karbantartási és támogatási szolgáltatásokat biztosítunk, hogy biztosítsuk az általunk telepített rendszerek és berendezések hosszú távú, zavartalan működését.

Milyen szakterületekről keresnek partnereket, vevőket?

Az Innomation Hungary Kft. olyan gyártó és megmunkáló vállalatokkal kíván együttműködni, akik értékelik a magas színvonalú szolgáltatásokat és a technológiai innovációt, valamint készek befektetni a jövőbe irányuló megoldásokba. Cégünk szakértő csapata készen áll arra, hogy személyre szabott megoldásokkal és szaktudással támogassa a különböző iparágakban tevékenykedő vállalatokat, segítve őket abban, hogy versenyelőnyre tegyenek szert és maximalizálják üzleti eredményeiket.

Van-e újdonság, innováció kínálatukban? 

Nem releváns.

Miben különbözik a cég terméke, szolgáltatása a versenytársaktól? 

Az Innomation Hungary Kft. különbséget teremt a piacon azzal, hogy nem csak technológiát szállít, hanem mélyreható ipari ismeretekkel és személyre szabott megoldásokkal áll ügyfelei mellett. Stratégiai partnerként dolgozunk, ami azt jelenti, hogy minden projektünket az ügyfél specifikus igényeire szabjuk, így biztosítva, hogy az általunk nyújtott megoldások tökéletesen illeszkedjenek a vállalkozásukba. Ezt a személyre szabott hozzáállást tapasztalt szakértői csapatunk és az innováció iránti elkötelezettségünk teszi lehetővé, amelyek együtt garantálják, hogy ügyfeleink a legmagasabb minőséget és hatékonyságot érjék el vállalkozásaikban.

Milyen  célokat  tűzött ki a cég a jövőre nézve?

Célunk, hogy tovább erősítsük piaci pozíciónkat az ipari automatizálás és a robottechnika terén, miközben kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfeleink egyedi igényeire és az iparágban végbemenő változásokra. A fenntarthatóság és az intelligens gyártási megoldások iránti elkötelezettségünk mellett arra törekszünk, hogy elősegítsük partnereink versenyképességét.