Mi a cég fő tevékenységi köre és milyen szektorokban van jelen?

Egyrészt passzív hűtésű ipari számítógépek importjával, támogatásával és rendszerüzemeltetéssel foglalkozunk.

A termékeink révén jelen vagyunk az energetikában (erőművi felhasználás), gyárakban (rendszerintegrátorokon keresztül), berendezésgyártásban (fröccsöntés), felügyeleti és adatgyűjtő, softPLC feladatokban.

Egyes termékeink irodákban, csendes szerverként vagy munkaállomásként/vékonykliensként is megtalálhatók, pár modell kimondottan 3D tervezésre vagy játékok futtatására is alkalmas.

Egyik partnerünk kereskedelmi terméke pedig már a Marson is megtalálható, így tulajdonképpen közvetve az űriparban is jelen vagyunk :)

Milyen termékeket, szolgáltatásokat kínálnak?

Passzív hűtésű ipari mini PC-ket kínálunk a kisebb teljesítmény és fogyasztástól az akár mesterséges intelligencia gyorsító kártyákkal felszerelt nagy teljesítményű gépekig vagy diszkrét videokártyával (Nvidia RTX A2000 12GB vagy Nvidia GeForce RTX 4060) szerelt modellekig.
Gépeink felhasználásával és együttműködő partnereinkkel felügyeleti, adatgyűjtő rendszerek kivitelezésében is részt vettünk a múltban.

Rendszerintegrátoroknak, végfelhasználóknak, berendezésgyártóknak tudunk segíteni a műszaki követelményeknek legjobban megfelelő modell kiválasztásában.

Irodáknak csendes, ergonomikus IT eszközöket tudunk biztosítani, ahol a szerverszobában akár elhagyható a klíma, így jelentős megtakarítást érve el.

Milyen szakterületekről keresnek partnereket, vevőket?

Olyan cégeket keresünk, akiknek több számítógépet kell használniuk/üzemeltetniük olyan helyeken, ahol a karbantartás nehéz vagy költséges és szeretnének időt és költséget megtakarítani anélkül, hogy a működés megbízhatóságát csökkentenék.

Berendezést gyártók, rendszerintegrátorok, tájékoztató és digital signage rendszereket fejlesztő cégeknek hosszú távon elérhető gépekkel tudunk segíteni akár évtizedig karbantartható berendezéseket építeni.

Hagyományos IT rendszereket használó cégeknek a szerverek és munkaállomások cseréjével karbantartásmentes, csendes, kiegészítő berendezéseket (klíma, ventilátorok) nem igénylő eszközökkel tudjuk segíteni a fenntarthatóbb IT háttér megvalósítását.

Van-e újdonság, innováció kínálatukban?

Új termékeink között a mesterséges intelligencia alkalmazásokat támogató rendszereket lehet kiemelni, mint innovációt és újdonságot.

Miben különbözik a cég terméke, szolgáltatása a versenytársaktól?

Termékeink szokatlanul hosszú garanciaidővel (5 év) és piaci elérhetőséggel (15 év) rendelkeznek, ami a hagyományos eszközök esetén nem jellemző.

A termékeink alkalmazása esetén a végfelhasználók üzemeltetési költségei csökkenthetők (karbantartásmentesség, klímát vagy akár külön helyiséget nem igényelnek a szerverek), ami a rendszergazdáknak megkönnyebbülést okozhat, igaz, külső üzemeltető partner esetén látszólag bevételkiesést is a felszabaduló kapacitás mellett.

Milyen célokat tűzött ki a cég a jövőre nézve?

Szeretnénk a termékeinket és lehetőségeket minél szélesebb körben ismertté tenni, mivel a marketing tevékenységünket elhanyagoltuk az utóbbi években.

Stratégiai partnereket keresünk, akikkel közösen új termékeket, szolgáltatásokat tudnánk kidolgozni.

Termékeinket felhasználva home office-t erősen támogató IT rendszerek építését és üzemeltetését szeretnénk bevezetni azon cégek számára, akik szeretnének megszabadulni a szerver birtoklás és üzemeltetés terhétől.