Mi a cég fő tevékenységi köre és milyen szektorokban van jelen?

A Simtec Hungary Kft. élvonalbeli szimulációs megoldásokat kínál kereskedelmi és tudományos ügyfelek széles körének, a magyarországi helyi mérnöki közösségektől kezdve az ország leginnovatívabb vállalataiig. A Simtec Hungary az Ansys Certified Channel Partnere és a Simtec negyedik európai bázisa, amely görögországi, horvátországi és szlovéniai irodákkal együtt működik.

Milyen termékeket, szolgáltatásokat kínálnak?

A Simtec több mint 20 éve szolgálja ki az ipari, kutatási és tudományos szervezetek széles körét az áramlási (CFD), végeselemes (FEA), elektronikai és multifizikás szimulációk területén. Emellett évente high-tech rendezvényeket is szervezünk, beleértve a workshopokat, webináriumokat, bevezető/haladó tréningeket és felhasználói csoportos találkozókat. Szakértőink magas hozzáadott értékű tanácsadást kínálnak minden iparágban.

Milyen szakterületekről keresnek partnereket, vevőket?

A Simtec Hungary az Ansys eszközökön keresztül kínál szimulációs megoldásokat az iparágak széles skálája számára, beleértve minden olyan vállalatot, amely kutatás-fejlesztéssel rendelkezik. Az egyetemi ügyfeleknek is kínálunk megoldásokat. Partnerségeink közé tartozik a CAE szakértők hálózata, mérnöki szövetségek, hardverszolgáltatók és még sok más.

Van-e újdonság, innováció kínálatukban? 

A Simtec Hungary az Ansys Certified Channel Partnere. Az Ansys szoftver több mint 50 éve teszi lehetővé a különböző iparágakban, hogy a szimuláció erejével feszegessék a határokat. A fenntartható közlekedéstől, a fejlett félvezetőkön és műholdas rendszereken át egészen az életmentő orvosi eszközökig, az emberi fejlődést meghatározó ugrások mind az Ansys segítségével valósulnak meg. Ezenkívül a Simtec éves csúcstechnológiai eseményeknek ad otthont, beleértve a workshopokat, webináriumokat, bevezető/haladó tréningeket és felhasználói csoportos találkozókat. Szakértőink magas hozzáadott értékű tanácsadást kínálnak minden iparágban.