Mi a cég fő tevékenységi köre és milyen szektorokban van jelen?

A Dobot-Robotics Hungary fő tevékenységi köre a kollaboratív robotkarok kínálata, amelyeket főként ipari és kereskedelmi szektor számára terveztek. A Dobot intelligens robotkarjai széles körű alkalmazhatóságuk révén szinte minden ipari területen jelen vannak.

Milyen termékeket, szolgáltatásokat kínálnak?

A Dobot-Robotics Hungary 4 és 6 tengelyes kollaboratív robotkarokat kínál, amelyeket ipari és kiskereskedelmi felhasználásra terveztek. Ezek az intelligens robotkarok magas megbízhatóságúak és könnyen integrálhatóak, így széleskörűen alkalmazhatók különböző automatizálási feladatokra, mint például gépkiszolgálás, csomagolás, palettázás, minőségellenőrzés és egyéb precíziós munkafolyamatok. 

Emellett a Dobot-Robotics Hungary szolgáltatásai közé tartozik a technikai tanácsadás és támogatás, oktatás valamint karbantartás, hogy a vásárlók maximálisan ki tudják használni a robotkarok adta lehetőségeket.

Van-e újdonság, innováció kínálatukban?

Igen, a Dobot kínálatában számos újdonság és innováció található. A vállalat egyedülállóan széles palettát kínál kollaboratív robotkarjaiból, amelyek teherbírása 0,5 kg-tól egészen 20 kg-ig terjed, és 4 illetve 6 tengelyes kivitelben érhetők el akár 0,02 mm-es ismétlési pontossággal.

Ezen felül a Dobot Safe Skin technológia jelentős innovációt képvisel a kollaboratív robotok biztonságának terén. Ez egy opcionális szilikon burkolat, amely kifejezetten a CR sorozat robotkarjaihoz lett tervezve, és az utolsó három tengely (J4-J5-J6) köré rögzíthető. A Safe Skin burkolatban elhelyezett alkatrészek az elektromágneses hullámok változásait érzékelik, lehetővé téve ezzel a robot számára, hogy észlelje a közelségébe kerülő idegen tárgyakat. Ez az ütközés előtti észlelési képesség növeli a biztonságot a kollaboratív munkavégzés során, tovább erősítve a Dobot robotkarjainak alkalmazhatóságát és megbízhatóságát.

Miben különbözik a cég terméke, szolgáltatása a versenytársaktól?

A Dobot termékei és szolgáltatásai több szempontból is különböznek a versenytársaktól. Elsősorban a kiváló ár-érték arányukkal tűnnek ki a piacon, ami lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy magas minőségű robottechnológiát kapjanak versenyképes áron. A széles termékkínálat, amely különböző típusú és teherbírású robotkarokat foglal magában, biztosítja, hogy a Dobot megoldásai széles körben alkalmazhatóak legyenek az ipar szinte minden területén.

A könnyű telepíthetőség és a széles alkalmazhatóság mellett a Dobot innovatív megoldásokat is kínál, mint például a Safe Skin technológia, amely tovább növeli a robotkarok biztonságát kollaboratív környezetben. 

A Dobot-Robotics Hungary továbbá gyors rendelkezésre állással, átfogó robotikai és automatizálási tanácsadással, valamint az integráció terén nyújtott támogatással különbözteti meg magát a versenytársaktól. Ez azt jelenti, hogy a cég nem csak a robotkarokat kínálja, hanem teljes körű megoldást biztosít partnerei számára, segítve őket a robottechnológia sikeres bevezetésében és használatában.

Milyen  célokat  tűzött ki a cég a jövőre nézve?

A Dobot-Robotics Hungary célja a következő évekre, hogy jelentősen növelje piaci szerepvállalását. Ennek érdekében a vállalat arra törekszik, hogy egyre több vállalatnál vezesse be a Dobot robotkarokat mint hatékony és megbízható automatizációs eszközöket. Ez magában foglalja a robottechnológia előnyeinek széleskörű bemutatását és az ipari vállalatok meggyőzését arról, hogy a Dobot robotkarok alkalmazása jelentős hatékonyságnövelést és költségcsökkentést eredményezhet a gyártási és működési folyamatokban.