Mi a cég fő tevékenységi köre és milyen szektorokban van jelen?

A 3axes Kft. egy 2022-ben alakult, 30 éves szakmai tapasztalatra épülő rendszerintegrátor vállalat és márkaképviselet. RF antennarendszerekkel, ipari csatlakozókkal, speciális érzékelő kábelkel, és ipari felhasználású Ethernet switch-ekkel foglalkozunk.

Milyen termékeket, szolgáltatásokat kínálnak?

Cégünk, a 3axes Kft. hivatalos magyarországi képviselete és importőre a Belden Inc. amerikai gyártó ipari csatlakozó termékeinek, melyeket a nagy múltú Hirschmann, Lumberg Automation márkanevek alatt gyártanak.Az ipari csatlakozók és kábelek mellett a Hirschmann ipari Ethernet switchek magyarországi képviseletét is ellátjuk.

2022 óta az SKS Kontakttechnik (Hirschmann) méréstechnikai eszközök disztribúciója is a portfóliónk része.

Milyen szakterületekről keresnek partnereket, vevőket?

Csatlakozó termékeinket különböző termelő gyárakban, robotikában, és mindenhol, ahol érzékelőkkel dolgoznak megtalálhatják. A Hirschman ipari Ethernet switchek szintén szerte ágazóan megtalálhatóak, ahol a megbízhatóság, a biztonság és az extrém körülmények megkövetelik a minőséget.

pl: a gyártásirányítás, közlekedési eszközök, intelligens közlekedés irányítás. 

Vevőink rendszerint olyan rendszerintegrátor és rendszerépítő vállalatok, akik a fent említett szektorokban tevékenykednek.

Van-e újdonság, innováció kínálatukban? 

Idén a Netmodule AG (Belden cégcsoport) ipari IoT eszközei is bekerültek a portfólióba.

Ma már egyetlen vállalat sem kerülheti el a digitális átalakulást, és ahhoz, hogy megfeleljen ennek a kihívásnak, megbízható eszközökre van szükség. A Netmodule M2M és IoT kommunikációs termékei, a helyi és távolsági tömegközlekedésben, valamint az Ipar 4.0 alkalmazásokban hozhatnak sikereket. A certifikált és moduláris eszközök a legújabb vezeték nélküli technológiákat használják, és különféle interfészek lehetnek olyan alkalmazási területeken, ahol a robusztus kommunikáció elengedhetetlen.

Miben különbözik a cég terméke, szolgáltatása a versenytársaktól? 

Cégünk rendelkezik a know how-val, ez ami igazán megfizethetetlen egy olyan piacon, ahol sok gyártónak van hasonló terméke.

Milyen célokat tűzött ki a cég a jövőre nézve?

Célunk a fenntartható növekedés, bővülés, még több szakemberrel az ügyfelek pontos és korrekt kiszolgálása.