2023-ban ismét megrendezésre kerül az Electrosub Konferencia és Kiállítás, amelyre megnyitottuk a kiállítói jelentkezést. Konferenciánk tematikája rendkívül széleskörű, hiszen szponzorainkkal és kiállítóinkkal közösen építjük fel a nagy érdeklődésre számot tartó programokat.

Az első eseményre 2017-en került sor, amikor az elektronikai iparra koncentráló, régóta várt, hiány pótló rendezvény jött létre. Ezt követte a 2019-es esemény, igazolva a kezdeményezés létjogosultságát, mintegy 40 %-os növekedés produkált mind kiállító számban, mind területben.

Időközben a gazdaságban, amit a COVID időszak még tovább mélyített, felerősödött az Ipar 4.0 technológiák és szolgáltatások iránti igény. A digitális átalakulás a versenyképesség megtartásának zálogjává vált, technológiai váltás nélkül fenntartható fejlődés nem képzelhető el.

Reagálva a piac igényeire és kihívásaira 2021-től az Electrosub profilja az alap tematika megtartása mellett kiegészült az Ipar 4.0, digitális transzformáció, a mesterséges intelligencia, az IoT témakörökhöz szorosan köthető iparágakkal. Mindezek a területek a kiállítói oldalon és a konferencia programban már korábban is jelen voltak az eseményen, a cél ennek az iránynak a tovább erősítése.

A 2021-es esemény már ennek szellemében jött létre, de meg kellett küzdeni a kiállításokat, rendezvényeket súlytó korlátozásokkal.

A 2023-ban már nem kell ezekkel számolni ezekkel a korlátokkal, nagy lendülettel, lelkesedéssel, a megújított koncepció mentén kívánjuk a piaci szereplők igényeit szolgálni.

Az előadások témái és a kiállításon bemutatott termékek, szolgáltatások szorosan kapcsolódnak. Nem csak a kávészünetek szűk időintervalluma ad lehetőséget a konzultációra, a szakmai és üzleti beszélgetések a kiállítási standokon folytatódnak.

Az Electrosub nem más, mint egy élettel teli, nyüzsgő fórum, a szakemberek folyamatos áramlása és párbeszédje a konferencia és a kiállítás között.

Legyen Ön is részese!