ELEKTRONIKA – DIGITÁLIS TRANSZFORMÁCIÓ – ROBOTECHNIKA – ELEKTROTECHNIKA – AUTOMATIZÁLÁS

Még több hónap van az Electrosub nyitásáig, de már most csatlakoztak szponzorok, kiállítók, szakmai és médiapartnerek a rendezvényhez.

Ismerje meg őket és csatlakozzon Ön is!

Az Endrich GmbH Európa egyik vezető elektronikai alkatrészdisztribútora, mely forgalmának közel 10%-a Magyarországon realizálódik.  Az Endrich abban különbözik versenytársaitól, hogy erőteljesen előtérbe helyezi a műszaki

támogatást és az egyedi szolgáltatásokat, melyekkel vezető design-in házként immáron közel húsz éve van jelen a magyar piacon. Az elmúlt évek kihívásaira a cég megfelelően reagált és folyamatos növekedésben van, legújabb

tevékenysége a termékfejlesztés pedig szorosan Magyarországhoz kötődik, hiszen itt működik tavaly óta a cég innovációs központja Budapesten. Elsősorban az IoT területén született megoldásaink a tavalyi év során számos rangos díjat nyertek el,

többek között a German Innovation Award ’22, a Hungexpo Ipar Napjai Nagydíj és a Plovdivi Nemzetközi Vásár aranyérme is a cég korábbi trófeái közé került. Több országban öt nyelven jelennek meg publikációk, melyek jelentős része szintén a

budapesti R&D osztály kollégáinak tollából származik, de számos magyar és nemzetközi konferencia előadói között is ott szerepelnek az Endrich magyar mérnökei. A cég forgalmának több, mint negyven százaléka az autóiparhoz kötődik, de jelentős az ipari elektronika ,

az orvoselektronika és a világítástechnikai terület részesedése is.

Elérhetőségek:

https://www.endrich.com/hu

GESTLABS S.r.l. is an ISO 17025 Certified Material Science Laboratory, a Certified IPC Training Center and a Software Design House located in the Milan Area. Our company achieved a leadership role in the Italian electronic market for laboratory services, professional education and con- sultancy, software engineering, and design services on electronic boards and compo- nents. Our customers operate as leading compa- nies in the Aerospace, Automotive, Home Appliance, Electronics, Power and Automa- tion, Medical, Lighting and ICT industry.

Elérhetőségek:

http://www.gestlabs.it

Cégünk professzionális megoldást tud kínálni csaknem minden méréstechnikai problémára. Több mint 30 éve, a Magyarországon megtalálható multinacionális gyártócégek és kutatás-fejlesztési központok kulcsfontosságú beszállítói vagyunk, akiket a legmodernebb és a feladatnak leginkább megfelelő műszerekkel segítjük céljuk elérésében. A KORA Bt megbízható és gyors megoldást kínál a felmerülő feladatok elvégzésére. Rendszerintegrátori kapcsolatainknak köszönhetően, nem csak műszerekkel, de kész tesztrendszerekkel is Ügyfeleink rendelkezésére tudunk állni.

Elérhetőségek:

https://www.kora.hu/

A BME ipar4.0 Technológiai Központ egy olyan innovatív kutatás-fejlesztési központ, amely a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) keretein belül működik és fő tevékenységi területei a digitalizáció, valamint az ipar 4.0 technológiák és alkalmazások kutatása, fejlesztése és bemutatása.

A BME I épületében 250m2-en található Központban több, mint 20 ipar4 mintaalkalmazás tekinthető meg működés közben, szemléltetve az ipari digitalizációban rejlő lehetőségeket. A Központ a 2018-as megnyitó óta tartott 300 eseményén több, mint 6500 látogatót fogadott.

A Technológiai Központ fő célcsoportja azok a kis-és középvállalatok, amelyek szeretnék fejleszteni az ipari folyamataik hatékonyságát és termelékenységét, valamint azok a szakemberek és hallgatók, akik érdeklődnek az ipar 4.0 technológiák iránt, és szeretnének mélyebb ismereteket szerezni ezen a területen.

A Technológiai Központ jövőképe az, hogy a hazai iparfejlesztés egyik kulcsfontosságú szereplőjévé váljon, az innováció és az ipari technológiai fejlesztés területén vezető szerepet töltsön be, valamint széles körben elérhető oktatást és tudástranszfert kínáljon partnerei számára.

Elérhetőségek: https://www.ipar4.bme.hu/

A DEERY BROOK SRL-t az elektronikai piacon szerzett évtizedes tapasztalattal bíró magyarországi magánszemélyek alapították 2015-ben. Küldetésünk, hogy a magyar, romániai és moldáv elektronikai összeszerelő ipar szereplőivel építsünk ki együttműködésre és folyamat analitikára épülő kapcsolatot. Amellett, hogy fogyóanyagokat kínálunk, szeretünk együtt megoldásokban gondolkodni ügyfeleinkkel. Nincs olyan, hogy az ügyfelünk problémája elhanyagolható, azokat egyformán komolyan vesszük. Arra törekszünk, hogy folyamatosan kiemelkedő támogatást nyújtsunk és az a filozófiánk, hogy ne ígérjünk olyat, amit nem tudunk megtartani. Mivel multinacionális környezetből jövünk, a problémák rendszer-szemléletű kezelése természetes. A Six Sigma módszertan és az értékszámítási eszközrendszer hasznot hajtanak partnereink számára. 

Küldetésünknek tekintjük, hogy a magyarországi és romániai (egyes termék és szolgáltatás csoportokban a kelet-európai) elektronikai gyártók számára elsődleges tanácsadó partnerek legyünk a beszerzési és gyártási folyamataik fejlesztésére. Ezt a célt úgy érjük el, hogy tisztelt partnereinkkel bizalomra épülő kapcsolatot alakítunk ki. 

Elérhetőségek:

https://deerybrook.com/

Az Elektroinstallateur szaklap immár három évtizede áll az épületek erős- és gyengeáramú szerelvényeivel, berendezéseivel, rendszereivel, épületvillamossági munkáival és biztonságtechnikájával foglalkozó gyakorlati szakemberek szolgálatában.

A mai kor elektromosipari vállalkozójának, villanyszerelőjének egyidejűleg kell ismernie a régi elektromos rendszerek és berendezések működését, hogy fenntartsa és felújítsa őket, miközben az új technológiák (digitalizáció, Ipar 4.0, IoT – a dolgok internete) megismerésében is élvonalban kell maradnia. Ahogy a ’90-es évek elején a villamosipar területén is egyre gyorsabban váltak elérhetővé a külföldi technikai újdonságok, korszerű installációs anyagok, technológiák Magyarországon, úgy most is ilyen gyors változásoknak vagyunk tanúi.

Elérhetőség:

https://elektroinstallateur.hu/

Hamarosan!

Elérhetőség:

https://hu.farnell.com/

Cégünk elektronikai eszközök tervezésével és gyártásával foglalkozik. A legtöbb termékünk ipari automatizáláshoz és a benzinkút iparhoz kapcsolódik, valamint egyedi kérésre is fejlesztünk elektronikai eszközöket.

We are developing and manufacturing electronic devices. Most of our products are designed for industrial automation and for the refueling industry, but we develop and design electronic products on request. 

Elérhetőségek:

https://www.levtech.ro/hu/

Professzionális elektronikai és automatizálási szakfolyóirat

Elérhetőségek:

https://www.magyar-elektronika.hu/

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület, -mint a magyar villamosipar legnagyobb független, 1900-ban alapított szervezete- az önkéntes, mintegy 5000 fős tagsága elkötelezettségére támaszkodva a megbízható villamosenergia-ellátás és -felhasználás színvonalának és hatékonyságának emelését tűzte ki célul.

Célkitűzéseinek egyik legfontosabb eleme, hogy a társadalom minden rétege számára egyszerű, áttekinthető, de szakmailag komplex módon tegye érthetővé a villamosipar működését, hagyományait, értékeit.

Alapfeladatának tartja azt, hogy rendszeresen felhívja a lakosság figyelmét a villamosenergia biztonságos használatára, a lakások villamos hálózata biztonságos állapotának fontosságára, az energiatudatos otthoni szemléletre.

Semleges platformot kínál az elektrotechnikai ipar összes szereplője részére, ahol szakmai kérdések, a különféle vélemények egyeztetése megtörténhet, közös álláspontok kialakíthatók.

Elérhetőségek:

https://www.mee.hu/

A MAJOSZ célja a hazai autóipari beszállítók, szolgáltatók és K+F fejlesztési beszállítók képviselete, támogatása és összekapcsolása hazai és nemzetközi szinten, helyi gyártóink versenyképességének javítása érdekében. Tájékoztatást adunk a főbb trendekről, a jövőbeni programokról és a fejlesztési tervekről. Különféle rendezvények szervezésével kötjük össze a vállalkozásokat. Információszolgáltatással és a megfelelő vállalkozások összekapcsolásával segítjük tagjainkat üzleti potenciáljuk bővítésében.

Azért támogatjuk az Electrosubot, mert promotálunk minden olyan eseményt, ami a járműipar piaci szereplői és tagjaink számára szakmai és üzleti lehetőséget kínál. Az Electrosub mind tematikájában, mind konferencia programjában érinti az általunk képviselt szakterületet.

Elérhetőség: https://www.automotivesuppliers.hu/

MM Műszaki Magazin – Velünk működik az ipar

A MM Műszaki Magazin már 31 éve a magyarországi iparvállalatok és a hazai műszaki élet közismert szaklapja. Hónapról hónapra beszámol a hazai és nemzetközi technológiai fejlesztésekről és a műszaki újdonságokról. Tematikája átfogja szinte valamennyi termelési és innovációs ágazatot. Tájékoztatja olvasóit a hazai és a MaschinenMarkt partnereként a nemzetközi ipar aktuális helyzetéről, átfogó képet nyújt a közeljövő technológiai újdonságairól. Folyamatosan frissülő online felületein lapozható formátumban is elérhető a magazin

Elérhetőségek:

https://muszaki-magazin.hu/

A több mint 5 éve működő, kiemelkedő minőségű szaklap széleskörű tematikájával jelentkezik, immár negyedévente 80-100 oldalon az ipari szakemberek számára. 

Portfóliójába tartozik többek között:

  • a Green Edge Reklámügynökség, amely több ipari cég számára cégez kiszervezett marketing tevékenységet,
  • a NEWtechtalk ipari podcast,
  • az Okosipar.hu hírportál,
  • és a TECHference Ipari Konferencia, amelyen minden évben mintegy 300 szakember vesz részt.

Elérhetőségek:

https://newtechnology.hu/

A PAKOLE cégcsoport több mint 30 éve meghatározó szereplője az európai ipari fűtéstechnikai piacnak, termékeinket Európa szerte a minőség szinonimájaként említik.
Saját gyártású termékeinket Európa és Ázsia 18 országába exportáljuk.

Innovatív megoldásaink és kutató-fejlesztő tevékenységünk révén szeretnénk már ma felelni a holnap kihívásaira.
Sokéves szervizelési és telepítési területen szerzett tapasztalatunkat kiaknázva a legújabb technológiákkal ellátott saját fejlesztésű és gyártású termékeket kínáljuk partnereink számára.

Cégünk elsődleges tevékenysége a saját gyártású ipari készülékek üzembehelyezése, valamint karbantartása és folyamatos üzemeltetése. Biztosítjuk a teljes alkatrészellátást, és a folyamatos szerviz hátteret. Ezen felül vállaljuk más gyártók ipari berendezéseinek karbantartását, javítását, illetve csarnokok és raktárak fűtésének kivitelezését.

Elérhetőségek:

https://www.pkl.hu/

A PBKIK tagjainak a lehető legjobb szolgáltatásokat és szakmai tanácsokat nyújtja, Baranya üzleti életének hangadója. Vezető szerepet játszik térségünkben egy olyan üzleti, gazdasági környezet létrehozásában, amelyben tagjai prosperálnak és hatékonyan versenyezhetnek belföldön és a világpiacon.

Azért támogatjuk az Electrosubot mert az Ipar 4.0, Üzlet 4.0, Mezőgazdaság 4.0, Karrier 4.0. A digitális transzformáció már a mindennapjaink része. Az új technológiák bevezetése azonban sok kérdést vet fel, amire az Electrosub szponzorai és kiállítói válaszokat, megoldásokat kínálnak. A kamara minden szakmai segítséget megad az üzleti közösség tagjainak, így az Electrosub szakmai rendezvényen való megjelenéssel is támogatja őket.

Elérhetőségek:

https://pbkik.hu/

Az 1993-ban alapított vállalatunk, a svájci székhelyű Phoenix Mecano cégcsoport magyarországi gyártóbázisa és kereskedelmi képviselete.

Cégünk, több mit 500 főt foglalkoztató négy gyártóegységében elektronikai, elektromechanikai termékeket gyártunk illetve fejlesztünk.

Elérhetőségek:

https://www.phoenix-mecano.hu/

A REHM Hegesztéstechnika Kft. közel 30 éve a német gyártmányú REHM hegesztőgépek forgalmazása és szervizelése mellett a hegesztés lehető legszélesebb spektrumában kínál eszközöket és szolgáltatásokat.
Küldetésünk, hogy korszerű termékek és technológiák alkalmazásával magas minőségi és technológiai színvonalú megoldásokat kínáljunk partnereink számára feladataik teljesítéséhez, minőségi szolgáltatásainkkal pedig stabil hátteret biztosítsunk tevékenységükhöz.
Szolgáltatásainkban a szakszerűség, a magas minőség és a gyorsaság alapvető. Rendkívül fontos számunkra, hogy partnereink eredményesen és gazdaságosan tudják alkalmazni a tőlünk vásárolt eszközöket, berendezéseket, amit képzésekkel is támogatunk.
Meggyőződésünk, hogy a versenyképesség és a hatékonyság növelésének fontos feltétele a dolgozók megfelelő munkakörülményeinek megteremtése, így vállalatunk nem feledkezik meg a munkavédelmi eszközök és felszerelések, valamint a munkahelyi biztonságot és egészségvédelmet szolgáló eszközök, berendezések forgalmazásáról sem.

Korunk kihívásainak megfelelve, több, mint 20 éve foglalkozunk robotos hegesztéssel is, amelyben mára azon kevés rendszerintegrátor szolgáltatók közé tartozunk, akik kulcsrakész megoldásokat kínálunk, beleértve a munkadarabok hegesztő programjának előkészítését is.

Korszerű, termelékeny eszközökkel és kiváló, sokszínű szolgáltatásainkkal támogatjuk partnereinket a hatékonyságuk növelésében, és így a versenyképességük fokozásában.

Elérhetőségek:

https://www.rehm.hu/

A Smartindy Kft. 1998-óta foglalkozik ipar 4.0, AUTO-ID (vonalkód és RFID) valamint IoT rendszerek fejlesztésével. Saját szoftver és hardver fejlesztő csapatunk az általunk fejlesztett  Smart in-Flow IoT platformra alapozva fejlesztenek cégre szabott megoldásokat. Ez gyors fejlesztést, optimális költségszinteket és alacsony kockázatot jelent az ipar és logisztika területén működő partnereinknek. Fő szakterületünk a raktárirányítás, termeléskövetés, intralogisztika és minőségellenőrzés. 

Elérhetőségek:

https://smartindy.hu/

Hamarosan

Elérhetőségek:

https://www.smc.eu/

A StartIT Kft. 2008-ban alakult, családi mikrovállalkozásként. 2009-ben kötöttünk szerződést a Compulab izraeli céggel és kezdtük meg a passzív hűtésű ipari mini pc-k hazai forgalmazását és támogatását. Azóta további izraeli, tajvani és kínai cég termékeit is felvettük a palettánkra, de közös jellemzője minden terméknek, hogy passzív hűtésű mini ipari PC-kről van szó.

Főbb partnereink ipari automatizálással foglalkozó cégek, főként Magyarországról, magyar és külföldi tulajdonossal rendelkezők is. Vegyesen használják a gépeinket HMI, vezérlési, adatgyűjtési, képfeldolgozási feladatokra, illetve orvosi/labor rendszerekben mérések/képelemzésekre.

Cégünk kezeli az akár 3-5 év közti garanciaidőszakban az első vonalat a hiba elhárításnál, illetve a gyártóval való ügyintézést, szállítást is, ha szükséges.

Ugyanígy, szükség esetén induló vagy már futó projektben is tudunk kiválasztani a megfelelő terméket a kívánt feladatra vagy akár egyedi konfigurációt ajánlani, amit a projektre szabhatunk. Nem ritkán a gyártóval is konzultálunk, ha egyes igények megkívánják ezt.

Elérhetőségek:

https://www.startit.hu/

TechMonitor – Az ipar médiája.

A hazai ipari médiában egyedülálló tematikus felosztás szinte valamennyi termelési és innovációs területet lefed. A TechMonitor négy fő tematikus rovatcsoportja (A piac, A téma, A tudás és A szakember) a magyar és a nemzetközi ipari és technológiai trendekről, újdonságokról tájékoztatja az olvasókat. A tematikus felosztás a vállalkozások technológiai és kereskedelmi információinak célzott elhelyezését is segíti.

Elérhetőségek:

https://www.techmonitor.hu/

A TME Európa egyik legnagyobb elektronikai, elektromechanikai, ipari automatikai alkatrészeket és műhely felszerelést forgalmazó cége.

TME is one of Europe’s largest electronics, electromechanical, industrial automation and workshop equipment companies.

Elérhetőségek:

https://www.tme.eu/hu/

A Z Elektronika Kft 1997 óta működik, mint elektronikai fejlesztő és gyártó cég ISO 9001 és ISO 14001 minőségirányitási rendszer szerint.  Több mint 160 magasan képzett alkalmazott nagy odaadással dolgozik a legjobb termékminőség biztosítása érdekében. Terméktervezési és tesztfejlesztési támogatást nyújtunk új és meglévő termékekhez, valamint teljeskörű SMT és THT gyártást kínálunk magas színtű, minden folyamatot érintő nyomkövetéssel, melyet teljesen integrált ERP rendszerrel, valamint kompatibilis SMT sorok használatával érünk el, beleértve a gyors prototípuskészítést, közepes és nagyobb szériájú PCB összeszerelést, kézi összeszerelés, kábelszerelés, polcra kész megoldások, valamint felületkezelés/lakkozás folyadékadagoló gépekkel. Csapatunk átlátja a projekteket az elejétől a végéig, és elkötelezett amellett, hogy megbízható, kategóriájában legjobb szolgáltatást nyújtson, amely meghaladja az ügyfelek elvárásait, akik így újra és újra visszatérnek hozzánk.

Elérhetőségek:

https://zelektronika.hu/