Koncepció

ELECTROSUB

az elektronikai ipar találkozási pontja
SZAKEMBEREK ÉS MEGOLDÁSOK, SZEMTŐL SZEMBE

2019. április 3-5.

// A rendezvény alapkoncepciója:

Az Electrosub egy koncentrált üzleti és szakmai fórum, amely az elektronikai ipar köré szerveződik és érint minden olyan szakterületet, amelyben az elektronika szerepet játszik.

A rendezvény megszólítja mindazon cégeket, intézményeket, szervezeteket, amelyek elektronikai műszaki megoldásokon alapuló termékek előállításában érdekeltek, akár tervezőként, kutatóként, fejlesztőként, gyártóként, szolgáltatóként, oktatóként, kereskedőként, vagy bármi más módon, függetlenül a termékek végső felhasználási területétől.

Az esemény súlypontját az elektronikai alkatrészek, anyagok, gyártóeszközök, gyártás, gyártástechnológia képezi, amelyhez kiemelten kapcsolódik az automatizálás, az irányítás- robot- és méréstechnika, ezen szakterületek kiegészülnek az elektronikai iparhoz ma már szorosan köthető világítás- és biztonságtechnikával.

Az Electrosub szakmai konferenciára és a köré szerveződő kiállításra épül, a két alappillér egymást erősíti és kiegészíti, ezáltal az esemény egy komplex szakmai és üzleti találkozópontot kínál az érintett piaci szereplők számára.

A konferencia előadóinak sorát neves hazai és külföldi szakemberek alkotják. Az előadások témai a rendezvény profiljának sokszínűséget tükrözik, és szakterületek szerint csoportosított blokkokban hangzanak el.

Az esemény célja, hogy a kiállítók, látogatók, konferencia résztvevők egy fedél alatt, koncentráltan, kilépve a virtuális világból, szemtől szembe, szakmai megbeszéléseket, üzleti tárgyalásokat folytassanak, új ismereteket szerezzenek, feltérképezzék a kooperációs lehetőségeket, illetve bemutatkozzanak, bemutassák termékeiket, szolgáltatásaikat, élő, személyes kontaktusokon keresztül bővítsék üzleti és szakmai kapcsolataikat.

Végső soron a cél a résztvevők eredményességének javítása, versenyképességük fejlesztése, a növekvő követelményeknek való megfelelőségük elősegítése, ezzel az egész hazai elektronikai ipar fejlődésének előmozdítása.

A konferenciát és a kiállítást szakmai kísérő események egészítik ki.
Az Electrosub élvezi a meghatározó hazai és nemzetközi szakmai szervezetek és a szakmédia támogatást.
Az eseményen kötelező regisztráció működik.