Kérem, mutassa be a SMC-t röviden!

Az 1959 áprilisában Tokióban, Japánban alapított SMC Corporation ma már több mint 21 600 tehetséges alkalmazottat foglalkoztat a világ 83 országában. Az SMC Csoport 1959-ben lépett be a pneumatikai piacra, és azóta ügyfeleink igényeivel együtt fejlődtünk, hogy átfogó automatizált vezérlőberendezés-portfóliót alakítsunk ki. 12 000 alapmodell több mint 700 000 variációval, amelyek célja, hogy jobb versenyképességet biztosítsanak Önnek. Bár 1989 óta jegyeznek minket a tokiói tőzsdén, legfontosabb értékünk az erős műszaki szakértelmünkben rejlik. Öt műszaki központ, amelyek közül kettő Európában (az Egyesült Királyságban és Németországban) található, 1700 elkötelezett mérnökkel, garantálja műszaki lendületünket. A technikai támogatás, amely az Ön kihívásainak megoldását segítő ad-hoc megoldások kifejlesztésében nyilvánul meg. Küldetésünk középpontjában az ügyfelek elégedettsége áll; a piacunkkal való folyamatos kommunikáció a mechanizmus. 8300 értékesítési mérnök alkotja a magasan képzett értékesítési csapatot, amely támogatja és igyekszik megtalálni az Ön számára legjobb megoldást.

A csapatszellem, a know-how, a megalapozott szakmai tanácsok és a személyes kapcsolattartás tesznek bennünket immár több mint 24 éve a hazai ipar meghatározó és megbízható résztvevőjévé. Portfóliónkat az innováció és a sokszínűség határozza meg. Az optimális megoldás megtalálása érdekében több mint 17.000 bevált egyedi termék és 700.000 termékváltozat közül választunk – vagy fejlesztünk ki teljesen új összetevőket – az Ön személyes igényeinek megfelelően. Ezen kívül tanácsokkal látjuk el berendezései optimalizálásával kapcsolatban, valamint növeljük hatékonyságát és produktivitását.

 Termékeik, szolgáltatásaik közül melyeket tekinthetik meg a látogatók az Electrosub kiállításon?

 Ipar 4.0 – Okos rugalmasság

Oktatás  – Oktatói Továbbképzési Rendszer

Air Management System

Van-e olyan termék, termékcsoport, szolgáltatás, amit kiemelten kezelnek ezek közül? 

Air Management System, wireless technology

Van-e újdonság, innováció kínálatukban? 

2023 -ban az SMC Hungary csatlakozott az Oktatói Továbbképzési Rendszerhez

Hiszünk abban, hogy a jövőnk kulcsa a fiatal generációk kezében van. Az SMC-nél támogatjuk és elkötelezzük magunkat a jövőbe tekintő műszaki szemlélet mellett, kiemelt fontosságúnak tartajuk az oktatás támogatását.

Az ipari fejlődés következtében az oktatással szemben támasztott követelmények folyamatosan nőnek. Szorgalmazzák, hogy a legújabb technikák, technológiák gyakorlati oktatása is lehetővé váljon. Az SMC vállalati társadalmi felelősségvállalásának egyik pontja a minőségi oktatás, amelynek keretében nem kérdés szerepvállalásunk és tudásmegosztásunk az oktatói továbbképzés támogatásában.

A digitális technológiák új horizontot nyitnak meg az ipari termelésben, egyre nagyobb jelentőséggel bír az ipar 4.0 szemléletrendszer. A szimuláció és a gyakorlat kapcsolata egyre jobban hangsúlyossá válik, mind a virtuális fejlesztések, mind pedig a „digitális iker” fogalom gyakorlati bemutatása és oktatása területén. A mechatronikai oktatásában követelmény a pneumatikus rendszerek tervezése és ehhez kapcsolódóan a különböző új tervezési elvek és szoftverhasználatok összeillesztett alkalmazása. A tananyagfejlesztés folyamán rengeteg hasznos információval tudunk szolgálni az oktatók számára mind az elméleti, a digitális, és a gyakorlati oktatások esetén. 2023-ban pedig már hivatalosan is megtehetjük ezt, segítve a szakmai oktatás színvonalának növelését és a szakképzésben oktatók előmenetelét.

Milyen területeken, területekről keresnek partnereket?

Minden kedves érdeklődőt szívesen látunk a standunknál.

Milyen várakozással tekintenek az idei évre, illetve a közel jövőre?

Az SMC Hungary pozitívan áll a jövőhöz, szeretnénk tovább növekedni és ügyfeleinket további versenyelőnyhöz juttatni. Hisszük, hogy nagy mértékben hozzájárulunk a társadalmi fejlődéshez azokban a régiókban, ahol az SMC üzleti tevékenységet folytat és vállalati erőforrásokat fektet a helyi közösségekbe.