Kérem, mutassa be a Z-Elektronika Kft.-t röviden!

Az 1997-ben alapított Elektronika Kft. az ISO9001 és az ISO14001 minősítéssel rendelkező elektronikai fejlesztő és gyártó vállalkozás. Több mint 140 főből álló szervezetünk elhivatottan dolgozik a legjobb termékminőség biztosítása érdekében. Terméktervezési és tesztfejlesztési támogatást kínálunk új és meglévő termékekhez.

Teljes körű SMT és THT elektronikai gyártást biztosítunk termelési és vállalatirányítási rendszerrel, beleértve a gyors prototípuskészítést, alacsony-közepes és nagy volumenű PCB összeszerelést. Ezek mellett végzünk kézi összeszerelést, kábelszerelést valamin kulcsrakész megoldásokat is kínálunk. Rendelkezünk ipari röntgennel, lakkozógéppel és folyadékadagoló berendezéssel is.

Szándékunk, hogy megbízható, kategóriájában legjobb szolgáltatást nyújtsunk, amely meghaladja az ügyfelek elvárásait. Ennek köszönhető, hogy partnereinkkel szoros kapcsolatokat ápolunk és ők rendszeresen visszatérnek hozzánk. Büszkék vagyunk rá, hogy termékeink partnereinken keresztül a világ minden pontjára eljutnak.

Milyen fontos események történtek az elmúlt időszakban?

A Z Elektronika Kft. 2019-ben elnyerte a Magyar Multi Program támogatását, mely keretében 2022-ben átadásra került egy új épületegység. A fejlesztés 3200m2-re növelte üzemünk területét. Növekedett a gyártási terület, új raktártér, további irodák és szociális terek épültek. A beruházás lehetővé teszi a magasabb szintű értékteremtést az ügyfelek, az alkalmazottak és a térség szereplői számára.

Termékeik szolgáltatásaik közül melyeket tekinthetik meg a látogatók az Electrosubon?

A Z Elektronika Kft. folyamatosan fejleszt saját termékeket, ám a tevékenységünk legnagyobb részét az elektronikai szerződéses fejlesztés és gyártás teszi ki. Az érdeklődők ezzel kapcsolatban tájékozódhatnak a kiállításon.

Milyen innovációk szerepelnek a kínálatukban?

A Z Elektronika Kft.-nél kifejlesztésre került egy korszerű saját termelést támogató automatizált rendszer. Lehetővé vált, hogy a teljes termelés során adatokat gyűjtsünk, így komplex képet kapunk a folyamatok visszakövethetőségéhez. Ez a szolgáltatás több ipari szektor elvárása, mindazonáltal minden ügyfelünk számára biztosítjuk ennek előnyeit.

Fejlesztőmérnökeink, mezőgazdasági szakemberekkel együttműködve innovatív mezőgazdasági fejlesztéseket valósítottak meg. Az eszközök, az ECPA konferencián bemutatásra került mezőgazdasági kritériumok (Green Deal 2030) mentén elősegítik a permetezőszerek hatékony felhasználását.

2022-től növeljük szerepvállalásunkat az egészségüggyel kapcsolatos fejlesztésekben. Ebben az évben vette kezdetét egy a gyógyszerkutatásban alkalmazható nagyprecizitású automatizált fájdalomküszöb mérőberendezés kifejlesztése, mely a várakozások szerint nemzetközi igényeket fog tudni kielégíteni.

Milyen területeken, területekről keresnek partnereket?

Első sorban európai középvállalatokat keresünk, akivel hosszú távú kapcsolatot alakíthatunk ki.

Dolgozunk német, svájci, görög, osztrák, észt és más európai partnerekkel, illetve közvetetten a világ minden kontinensére szállítunk termékeket.

Partnereink között megtalálható iparielektronikával foglalkozó, mezőgazdasági, orvostechnikai, autóipari és egyéb területeken érintett, például szórakoztató ipari területen tevékenykedő szervezet is.

Milyen várakozással tekintenek az idei évre, illetve a közel jövőre?

Vezetőségünk víziójában hangsúlyosan jelen van az előre tekintés. A fejlődés az elektronika iparban folyamatos előfeltétel. A Z Elektronika elébe menve a piaci trendeknek, az aktuális igényeket meghaladó minőségben és technológiával közvetíti a szolgáltatásokat és folyamatában alapozza meg a következő és későbbi lépéséket.

A 2022-ben átadott új épületegység nagy előrelépés volt a cég életében. Mindazonáltal a fejlődés gyors üteme már előrevetíti a következő nagyobb lépcsőfokot, amely további ingatlanberuházást, valamint technológia és létszámbővítést jelent.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/z-elektronika-kft-/

Facebook: https://www.facebook.com/zelektronika

YouTube: https://www.youtube.com/@ZelektronikaEu

Podcast: https://open.spotify.com/show/147oF5pKLuErMQjDSmIU2Q?si=25db5448d7fe40bf