Kérem mutassa be a Silveria Kft.-t röviden

Silveria Elektronikai Kft egy 50 négyzetméteres helyiségből, családi vállalkozásként indult útjára 2002-ben. Az elmúlt 20 év alatt, számos tapasztalattal gyarapodva, a Silveria Kft. ma már a hazai tulajdonú elektronikai bérgyártó cégek közül az ország egyik piacvezető EMS szolgáltatójaként is ismert.

Több mint 5000 m2-es gyártóterületünkön, valamint közel 160 magasan képzett és elhivatott kollegával innovatív és versenyképes technológiákat alkalmazunk.

Célunk a partnereinknek komplett megoldásokat nyújtani: a nyomtatott áramköri lapok különböző gyártástechnológiai (SMT, THT) szerelésén és a kábelek konfekcionálásán túl, gondoskodunk az alkatrészek beszerzéséről, emellett lézergravírozást, szelektív lakkozást is végzünk, továbbá vevőink egyedi igényeire szabva tesztelést és programozást is vállalunk. Kulcsrakész megoldásokat kínálva a végszerelést vagy összeszerelést is elvégezzük.

Van-e újdonság, innovációkínálatukban?

Szeretnénk bemutatni Silveria Production System-et (SPS), ami egy saját fejlesztésű, ERP rendszerrel integrált gyártáskövető és termelés irányító szoftver. Az SPS az iparági követelményeknek megfelelően a nyomkövetési rendszerünket biztosító egyedi megoldás, lehetővé téve a termék gyártási folyamatainak le- illetve annak visszakövethetőségét.

Milyen területeken, területekről keresnek új partnereket?

Meglévő orvostechnikai, fogyasztói, ipari felhasználású és IoT iparágban tevékenykedő ügyfeleink körét szeretnénk tovább bővíteni.

Emellett keressük azokat az új partnereinket, akiknek termékeik gyártásához és összetett vevői elképzeléseiknek megvalósításához a Silveria Kft. sokéves elektronikai bérgyártásban szerzett tapasztalatát, felkészült szakmai csapatát, a kiemelkedő gyártói kapacitását- és gépparkját segítségül hívva a megfelelő hátteret biztosíthatja. Célunk minél több kulcsrakész megoldás nyújtása meglévő és leendő partnereink számára.

Milyen várakozással tekintenek az idei évre, közel jövőre?

A korábbi évekhez hasonlóan célunk a fenntartható fejlődés, a közelmúltban kibővített új csarnokrészbe várjuk az új projekteket.
Tavalyi évben vásároltunk új gyártógépeket, bővítettük a kapacitásunkat miközben folyamatosan mindent automatizálunk. Szakmailag kiváló kollegákkal dolgozunk így minden adott a fejlődésünk biztosításához.

Minden évben a növekedés mellett célunk az is, hogy új, hosszútávú stratégiai partnerekkel bővüljön az ügyfélkörünk, akikkel a következő években eredményes és stabil együttműködési kapcsolatot építhetünk ki.