Kérem, mutassa be a Proto Hardware Design Bt.-t röviden!

Cégünk 2020-ban alakult, azzal a céllal, hogy egy már korábban is sikeresen együtt dolgozó társaság tevékenységének adjon keretet. Kicsi, mérnökökből és technikusokból álló csapat vagyunk. Fő tevékenységünk egyedi elektromos készülékek tervezése, fejlesztése, kiváltképpen IoT, mobilkommunikációs, alacsony energiafogyasztású megoldások kidolgozása, de portfóliónkban orvostechnikai, ipari, telemetriás készülékek is megtalálhatók. Vállaljuk komplett megoldások tervezését, fejlesztését, gyártásra történő felkészítését, de részterületek megvalósítására is vállalkozunk. Segítünk az ötletből megvalósítható terveket kovácsolni, valamint igény esetén (a legtöbb esetben) meg is valósítjuk azokat.

Termékeik, szolgáltatásaik közül melyeket tekinthetik meg a látogatók az Electrosub kiállításon?

Szolgáltatáspalettánk egy része szoftverfejlesztési feladatokból áll, ezek bemutatására csak kevésbé látványos módok vannak, általunk tervezett elektronikákból, nyomtatott áramkörökből viszont több is megtekinthető lesz a kiállításon.

Van-e olyan termék, termékcsoport, szolgáltatás, amit kiemelten kezelnek ezek közül?
Kiemelt szolgáltatásunk a megbízható egyedi elektronikák fejlesztése, a time-to-prototype faktor alacsonyan tartása mellett.

Milyen területeken, területekről keresnek partnereket?

Bármely területről szívesen fogadunk partnereket, a célunk, hogy mind megrendelőinkkel, mind szakmai partnereinkkel hosszú távú együttműködést alakítsunk ki.

Milyen várakozással tekintenek az idei évre, illetve a közel jövőre?

Szeretnénk az idei évben értékes kapcsolatokkal bővülni, valamint érdekes projekteken dolgozni, ahogyan az elmúlt években is.