Kérem, mutassa be a Pakole Szerviz-t röviden!

A PAKOLE cégcsoport több mint 30 éve meghatározó szereplője az európai ipari fűtéstechnikai piacnak, termékeinket Európa szerte a minőség szinonimájaként említik. Saját gyártású termékeinket Európa és Ázsia 18 országába exportáljuk. Innovatív megoldásaink és kutató-fejlesztő tevékenységünk révén szeretnénk már ma felelni a holnap kihívásaira.

Sokéves szervizelési és telepítési területen szerzett tapasztalatunkat kiaknázva a legújabb technológiákkal ellátott saját fejlesztésű és gyártású termékeket kínáljuk partnereink számára.

Cégünk elsődleges tevékenysége a saját gyártású ipari készülékek üzembehelyezése, valamint karbantartása és folyamatos üzemeltetése. Biztosítjuk a teljes alkatrészellátást, és a folyamatos szerviz hátteret. Ezen felül vállaljuk más gyártók ipari berendezéseinek karbantartását, javítását, illetve csarnokok és raktárak fűtésének kivitelezését.

Termékeik, szolgáltatásaik közül melyeket tekinthetik meg a látogatók az Electrosub kiállításon?

Innovatív megoldásaink révén szeretnénk már ma felelni a holnap igényeire. A piaci trendekhez igazodva elkészítettük elektromos berendezéseinket az ERP- Elektromos sugárzópaneleket és VENTOP Hűtő-fűtő szellőztetőket. (Légkezelőket?)

Van-e olyan termék, termékcsoport, szolgáltatás, amit kiemelten kezelnek ezek közül?

Az Endrich cégcsoporttal szorosan együttműködve szeretnénk bemutatni elektromos sötétsugárzóink működését E I-oT rendszerrel.

Van-e újdonság, innováció kínálatukban?

I-oT rendszerek működése az ipari fűtéstechnikában. Nagy méretű ipari csarnokok hőtechnikai diagnosztikája és egyéb paramétereinek kiértékelése.

Milyen területeken, területekről keresnek partnereket?

Ipari Ingatlan Üzemeltetés

Milyen várakozással tekintenek az idei évre, illetve a közel jövőre?

Reményeink szerint az E I-oT rendszerek integrálása a hagyományos ipari fűtéstechnikában egy új területet nyit meg számunkra.

Így az ügyfeleinknek költséghatékonyabb üzemeltetést tudunk majd biztosítani.