Kérem, mutassa be a Levtech Service&Production srl-t röviden!

Cégünk Erdélyben található és 2016-ban alakult családi vállalkozásként. Elektronikai eszközök tervezésével és gyártásával foglalkozunk. Főként ipari elektronikai termékeket tervezünk és gyártunk egyedi kérésekre és saját ötletek alapján egyaránt. Ipari automatizálás és a benzinkúttechnika területein vagyunk igazán otthon, a meglévő termék palettánk is erre a két iparágra oszlik. A gyártás magával hozta a CNC gépekkel való felszereltséget és jelenleg 4 megmunkáló központunk van, amelyekkel bérmunkát is végzünk, többnyire alumínium és műanyag alkatrészeket, valamint elektronikai készülékházakat gyártunk.

Termékei, szolgáltatási közül melyeket tekinthetik meg a látogatók az Electrosub kiállításon?

A kiállításon az ipari automatizáláshoz kapcsolódó termékeinket tekinthetik meg a látogatók és referencia munkákat a CNC marógépekkel gyártott alkatrészekből.

Van-e olyan termék, termékcsoport, szolgáltatás, amit kiemelten kezelnek ezek közül?

Kiemelten kezeljük a képességünket, hogy rövid időn belül megbízható elektronikai eszközöket tudunk megtervezni és legyártani a klienseink egyedi kérésére.

Van-e újdonság, innováció kínálatukban?

Terveink szerint, néhány új termékkel bővül a termék palettánk a kiállításra, ezekből a pH mérő és a víz vezetőképesség mérő távadónkat emelném ki.

Milyen területeken, területekről keresnek partnereket?

Bármilyen ipari területről nyitottak vagyunk partnerekre, akiket érdekelnek a szolgáltatásaink és termékeink.

Milyen várakozással tekint az idei évre, illetve a közel jövőre?

Mi pozitívan állunk hozzá az elkövetkező időszakhoz, a cégünk gyors fejlődésbe kezdett és nem is éreztük meg az elmúlt pár év, sokak által emlegetett válságos időszakát.