Electrosub 2019 – Konferencia jelentkezés

Tekintse át a konferencia programot és jelölje be a választott opciót. (Az árak bruttóban értendők)
Részvétel tartalma: előadások, kávészünetek
Részvétel tartalma: előadások, kávészünetek
A rendezvény részvételi díját a OC BAU KFT. által megküldött számla alapján kérjük kiegyenlíteni!
Amennyiben egy cégtől több jelentkezés is érkezik, a számlát egyben kezeljük, de minden egyes részvevő adatait egyénként meg kell adni az 1. pontban leírtak szerint, hogy a regisztrációs rendszerben az adatokat rögzíteni tudjuk és mindenki megkaphassa személyre szóló belépőjét. A regisztráció akkor érvényes, ha a részvételi díj a számlán megadott határidőig beérkezik. A konferencia belépők a helyszínen a regisztrációban vehetők át. Helyszíni regisztráció bruttó plusz 1000,- Ft , 3 napos részvétel esetén bruttó plusz 2000,- Ft megfizetése ellenében lehetséges, készpénzben.
LEMONDÁSI FELTÉTELEK: A részvételt lemondani írásban lehet. Amennyiben a lemondás a rendezvény előtt, április 2-ig megtörténik, az addig befizetett díjat 100%-ban visszatérítjük. Április 2-át követően a lemondást már nem tudunk elfogadni.

Étkezésre a BOK Csarnokban működő Planetsport Café étteremben nyílik lehetőség, ahol 2 féle leves és legalább 8-10 féle második fogás közül választhatnak. Fizetni a helyszínen készpénzzel és kártyával egyaránt lehetséges.