slide_icon

GYÁRTÁS // KOOPERÁCIÓ // INNOVÁCIÓ

2017.október 11-13.
Budapest, BOK csarnok

 ÜZLETI ÉS SZAKMAI FÓRUM AZ ELEKTRONIKAI ÉS ELEKTROTECHNIKAI IPAR SZÁMÁRA 

ELECTROSUB

Az elektronikai és elektrotechnikai ipar szereplőinek egyre élesebb kihívásokkal kell szembenézni.
A hatékony működéséhez élénk piaci mozgásra, folyamatos megújulásra, kapcsolatok építésére van szükség.


Egy új, az elektronikai ipar teljes vertikumát felölelő, rangos szakmai konferenciára és kísérő eseményekre épülő, saját, önálló kiállítás létrehozását tűztük ki célul.

(Magyarországi Elektronikai Társaság)

Ennek elősegítése érdekében a Magyarországi Elektronikai Társaság építve további szakmai partnerek, szövetségek, és a szakmédia támogatására, meghirdeti ezt az eseményt, amely már régen hiányzik az ágazat üzleti rendezvényeinek sorából.
A térben és időben koncentrált szakmai fórum megteremtésével egy olyan hatékony eszközt kívánunk nyújtani a piac szereplőinek – a mikro vállalkozástól a multinacionális cégekig, a kereskedőktől, a szervizekig, oktatásig, ami segíti az ágazat kereskedelmi, marketing, üzleti és PR tevékenységét, valamint a cégek humán erőforrás igényeinek kielégítését. Egyben katalizátorként szolgál az egyes területek (szoftver és hardvergyártók, multik és beszállítók stb.) egymásra találásában és együttműködésük kialakításában.
A piaci kínálat közvetlen, nem virtuális megismerésének lehetősége, a személyes találkozások, szakmai viták, fórumok kedvező hatását az üzleti tevékenységre mindenki elismeri.

Tegyünk érte közösen, hogy megteremtsük!

MÉDIATÁMOGATÓK

ELEKTRONET

TechMonitor

ELEKTRONET

ELEKTRONET

ELEKTRONET

ELEKTRONET

ELEKTRONET