slide_icon

GYÁRTÁS // KOOPERÁCIÓ // INNOVÁCIÓ

 Magyarországi elektronikai ipari kiállítás, konferencia, előadások és workshop, Budapesten 2017-ben

ELECTROSUB

Az elektronikai és elektrotechnikai ipar szereplőinek egyre élesebb kihívásokkal kell szembenézni.
A hatékony működéséhez élénk piaci mozgásra, folyamatos megújulásra, kapcsolatok építésére van szükség.


Egy új, az elektronikai ipar teljes vertikumát célzó konferenciákkal, workshopokkal összekötött saját, önálló kiállítás létrehozását tűztük ki célul
.

(Magyarországi Elektronikai Társaság)

Ennek elősegítése érdekében a Magyarországi Elektronikai Társaság összefogva további szakmai szövetségekkel, partnerekkel és a szakmédiával egy új, az ágazat teljes vertikumát célzó konferenciákkal, workshopokkal összekötött saját, önálló kiállítás létrehozását tűzte ki célul.

A térben és időben koncentrált szakmai fórum megteremtésével egy olyan hatékony eszközt kíván nyújtani a piac szereplőinek – a mikrovállalkozástól a multinacionális cégekig, a kereskedőktől, a szervizekig, oktatásig, ami segíti az ágazat kereskedelmi, marketing, üzleti és PR tevékenységét, valamint a cégek humán erőforrás igényeinek kielégítését. Egyben katalizátorként szolgál az egyes területek (szoftver és hardvergyártók, multik és beszállítók stb.) egymásra találásában és együttműködésük kialakításában.
A piaci kínálattal, termékekkel, szolgáltatásokkal történő személyes, közvetlen, élő, nem virtuális találkozás lehetőségének kedvező hatását az üzleti tevékenységre mindenki elismeri.

Tegyünk érte közösen, hogy megteremtsük!

MÉDIATÁMOGATÓK

ELEKTRONET

TechMonitor

ELEKTRONET

ELEKTRONET

ELEKTRONET

ELEKTRONET

ELEKTRONET